Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Ένα μπουκέτο για τη μουσίτσα

Έβαλε ένα cd με διάφορες έντεχνες επιλογές να παίζει, άναψε τα κεριά, ετοίμασε τα ποτήρια και περίμενε. Φοβήθηκε μήπως η ατμόσφαιρα παραήταν ρομαντική, αλλά πίστευε πως ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία της και έτσι θα περνούσε απαρατήρητη. Το κρασί, κόκκινο όπως πάντα, περίμενε στο ψυγείο. Έριξε μια τελευταία ματιά στο χώρο για να εντοπίσει τυχόν ατέλειες. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι.
Όταν άνοιξε η πόρτα, την είδε χαρούμενη να της χαμογελά. "Δεν άργησα ε;" είπε η Μουσίτσα. "Όχι, καθόλου." απάντησε η Παπαστρουμφ. Κάθισε στον καναπέ και για αρκετή ώρα η Μουσίτσα, την ευχαριστούσε που κανόνισαν τελικά το ραντεβού σπίτι της και όχι κάπου έξω. "Η ευχαρίστηση θα είναι όλη δική μου." σκεφτόταν καθώς πήγαινε στην κουζίνα να φέρει το μπουκάλι. Το έβγαλε από το ψυγείο και καθώς το κρατούσε, κοίταξε το τραπέζι της κουζίνας. Χαμογέλασε σκεφτική, τελικά άνοιξε το συρτάρι και πήρε το ανοιχτήρι.
Η Μουσίτσα την περίμενε στον καναπέ. Όταν την είδε να έρχεται της είπε, "Πιστευώ πως δεν θα μας πάρει πολλή ώρα να περάσουμε τους κωδικούς και να αλλάξουμε το φόντο. Σε έχει απορροφήσει το μπλογκ τελευταία ε;", ενώ είχε ήδη αρχίσει να ασχολείται με τον υπολογιστή. "Ναι μου αρέσει πολύ. Θα σου βάλω ε;" ρώτησε η Παπαστρουμφ δείχνοντας το μπουκάλι με το κρασί. Η διαδικασία είχε τελειώσει, το ίδιο και το μπουκάλι. "Όλο το ήπιαμε ε; Να δω πως θα πάω σπίτι." ρώτησε η Μουσίτσα. "Δεν θα χρειαστεί γλυκιά μου." απάντησε η Παπαστρουμφ και την χτύπησε με το άδειο μπουκάλι στο κεφάλι.
Έπεσε αναίσθητη στον καναπέ. Η Παπαστρουμφ την ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα την έδεσε και την φίμωσε. Πήγε στην κουζίνα και γύρισε κρατώντας το ανοιχτήρι και ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Γονάτισε δίπλα στη Μουσίτσα την κοίταξε και της είπε, "Είχα σκεφτεί να το κάνω με το Black & Decker, αλλά και το ανοίχτηρι δεν είναι κακή ιδέα.", και έσκασε στα γέλια. Την έγδυσε και κοιτούσε το σώμα της. Δεν ήξερε από που να αρχίσει, αλλά δεν το σκέφτηκε πολύ. Άνοιξε το ανοιχτήρι και το τοποθέτησε στον θώρακα της Μουσίτσας. Άρχισε να το γυρνάει, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να τον τρυπήσει. Όσο πιο βαθιά έμπαινε το ανοιχτήρι, τόσο περισσότερο αίμα πεταγόταν. Κυλούσε στο σώμα της και γέμιζε το πάτωμα και τα γόνατα της Παπαστρουμφ. Όταν έφτασε στο επιθυμητό βάθος σταμάτησε, πήρε ένα λουλούδι και το έβαλε στην τρύπα. ΄
Κάποια στιγμή, βαρέθηκε να ανοίγει τρύπες με το ανοιχτήρι και επιχείρησε να το κάνει απευθείας με το λουλούδι. Ήταν καταστροφικό. Τα αγκάθια πλήγιαζαν το κορμί της Μουσίτσας και το τριαντάφυλλο χωνόταν άτσαλα, πετάγωντας σάρκα και αίμα πάντου. Είχε αρχίσει να εκνευρίζεται και δεν άντεχε άλλο. Κοίταξε το ρολόι, δεν ήταν ακόμα ώρα κοινής ησυχίας, οπότε μπορούσε να βάλει σε εφαρμογή το αρχικό της σχέδιο. Πήγε και πήρε το τρυπάνι, δυνάμωσε τη μουσική και το έβαλε στην πρίζα. "Τώρα μάλιστα." μονολόγησε και έκανε ένα μικρό διάλειμμα. Το κορμί της Μουσίτσας ήταν σχεδόν ολόκληρο, καλυμένο με λουλούδια. Είχε και κάποιους σπασμούς στην αρχή, αλλά μετά λιποθύμησε από τους πόνους.
Θα μπορούσε να την αφήσει να πεθάνει από αιμοραγία, αλλά δεν ήθελε. Πήγε στην κουζίνα και πήρε μια ορχιδέα από το βάζο. "Στο βάζο του σαλονιού θα πηγαίνεις καλύτερα." σκέφτηκε επιστρέφοντας στο σαλόνι.
Άνοιξε το τρυπάνι, το έφερε κοντά στην καρδιά της Μουσίτσας και άρχισε να ανοίγει τη σάρκα. Βγήκε περισσότερο αίμα απ' ότι υπολόγιζε. Πλημμύρισαν τα πάντα. Δεν ανησύχησε όμως. Έβαλε την ορχιδέα στην καρδιά, σηκώθηκε και έμεινε ακίνητη για λίγο, κοιτώντας το χαμό που είχε προκαλέσει. Όλα ήταν κόκκινα. Ξαφνικά παρατήρησε το πρόσωπο της Μουσίτσας. Ήθελε να το αφήσει ανέπαφο, αλλά όχι άδειο. Άνοιξε το στόμα της και έριξε μέσα λίγα ροδοπέταλα. "Αν στο νερό τα τριαντάφυλλα, κρατάνε κανά δυο μέρες, στο αίμα πόσο να αντέχουν;" σκέφτηκε, αλλά ήξερε ότι όσο και να της άρεσε αυτό το θέαμα στο σαλόνι, έπρεπε ξεφορτωθεί το πτώμα.

14 σχόλια:

Mousitsa είπε...

Αχ ένας θάνατος που ταιριάζει γάντι με την ρομαντικη ψυχή μου.!! Ενα γυναικείο κορμί που αντί να είναι ξαπλωμένο πάνω σε τριαντάφυλλα (βλέπε american beauty), βρίσκεται κάτω από αυτά..λουσμένη στο αίμα που τόσο λατρεύει η δολοφόνος της..Και μια καρδιά, ορχιδέα..Τέλειο...Αχ...Ζωή σε σας! :)Και σας παρακαλώ, μην φορέσετε μαύρα...αλλά κόκκινα!!

orestis είπε...

Μουσίσα ο θάνατος σου πάει πολύ....

Όσο για το κόκκινο, πές πως έγινε...

"Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις τριανταφυλλιά."...χεχε

Unknown είπε...

"Φοβήθηκε μήπως η ατμόσφαιρα παραήταν ρομαντική"...Re si oresti, legonde afta gia ti musitsa?? Ine dinaton kati na PARA-ine romandiko gia to sigekrimeno atomo?? loool

Unknown είπε...

"Φοβήθηκε μήπως η ατμόσφαιρα παραήταν ρομαντική"...Re si oresti, legonde afta gia ti musitsa?? Ine dinaton kati na PARA-ine romandiko gia to sigekrimeno atomo?? loool

APSOY είπε...

Καταρχάς συγχαρητήρια ταλεντάκι που σεβάστηκες την ώρα κοινής ησυχίας!!!

Τέλειο βάζο η μουσίτσα!!! :DDD
Κρίμα που δε μπορεί να το κρατήσει η παπαστρουμφ...

"Καλά, ε? Έβαλα μια ταπετσαρία στο σαλόνι μούρλια! Ταιριάζει απόλυτα με τη μουσίτσα με τις γαρδένιες που έχω στο χολ!" ;)

Φιλάκια ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Equilibrium είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FOUNTAIN ΠΟΥ Ο "ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ" ΘΑΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ORESTIS ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ(& ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ & ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 1-2 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ! ΦΛΚ ΠΟΛΛΑ

ΥΓ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΤΛΟ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ (Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΚΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!

orestis είπε...

@ Axioti καλώς ήρθες αρχικά.

Το εννοούσα ως υπερβολικά ρομαντικό για μια σκηνή με δύο κοπέλες, καθώς αλλού ήθελα να δώσω έμφαση...άσε τον κίνδυνο να γίνουμε Παπακαλιάτης και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό...

@ Γλυκούλη σε πιάνω αδιάβαστο...

ταπετσαρία κάναμε τον Μορφέα...αλλά δεν έφτασε για όλο τον τοίχο, οπότε πρόσεχε....χεχε

ΥΓ. Είμαι δολοφονικά τυπική ώρες ώρες....

@ Equilibrium μας λείπεις είναι γεγονός!!!

Το Fountain μου άρεσε πάρα πολύ, δεν το είχα στο μυαλό μου βέβαια όταν το έγραφα, αλλά το υποσυνείδητο λειτούργησε όπως φαίνεται για πολλοστή φορά.

Σταθερή αξία....με σκλαβώνεις...

Φιλάκια

ΥΓ. Ρε συ, αυτό το διάβασα σε ένα βιβλίο και ήθελα να το χρησιμοποιήσω, αλλά αφού είναι ευρέως γνωστό, θα φάω τον ευρέω που το διέδωσε....χεχε

Mirela είπε...

Πολύ ρομαντικός και δημιουργικός θάνατος!
Κρίμα όμως να κοπιάσει τόσο πολύ το κορίτσι να χώσει όλα τα λουλούδια εκεί που πρέπει και να μην μπορεί να το αφήσει μετά λίγο να θαυμάσει το έργο του...!

Μήπως να φτιάχναμε ένα μικρό μουσείο για να εκθέτεις τα έργα σου? (έστω, μέχρι να σαπίσουν!)

orestis είπε...

Μιρέλα έτσι είναι,κοπιάζεις και πάντα με κάτι θα έρθεις αντιμέτωπος....στην προκειμένη, με την σαπίλα....χεχε

καλή ιδέα το μουσείο.

Wrong Guy είπε...

όσο πάει γίνεσαι και πιο σπλάτερ πάντως---σε λίγο θα βάζω τα χέρια να κρύβω τα μάτια,όπως στα θρίλερ---πως θα διαβάζω είναι ένα ερώτημα βέβαια,αλλά θα το λύσω!

orestis είπε...

Wrong άσε και εγώ απορώ καμιά φορά με αυτά που έχω στο μυαλό μου.

πάντως υπάρχει λύση...βάλε κάποιον άλλο να στα διαβάζει....

Ανώνυμος είπε...

τι να πω κι εγώ τώρα....

είμαι η δολοφόνος με τη μπουκάλα...

κυρία συγγραφεύ (!), έχω μεγάλη κάβα???

One Big DJ είπε...

Κάτι από American Beauty με τα ροδοπέταλα που πέφτουν μου κανε..ρομαντικός θάνατος μικρή μου Αγκάθια Κρίστη..

orestis είπε...

@ Παπαστρουμφ ένα έχω να σου πω....το μόνο που ξεπερνάει την φαντασία σου, είναι η κάβα σου...χεχε

@ Big μου ρομαντικός θάνατος, για ρομαντικές ψυχές.

ΥΓ. Έλιωσα στο γέλιο με το Αγκάθια...