Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Βραδυνό μπανάκι

Μερόνυχτα είχε να κοιμηθεί. Προσπαθούσε να αποφύγει το τέλος που ερχόταν γοργά. Αν και εκείνος, δεν έκανε καμία προσπάθεια να το αρνηθεί. Μέσα στη γλύκα η Παπαστρουμφ, ψυχρός ο Λίο. Δεν την πείραζε πολύ. Το ήξερε ότι κάπου είχε χαθεί η μαγεία, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι έφταιγε. Το μόνο σίγουρο είναι πως έριχνε την ευθύνη και στους δυο τους. Εκείνη ήθελε όμως να το παλέψει.
Τον έβλεπε όμως αδιάφορο και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Σκεφτόταν όσα είχαν πει και είχαν κάνει και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Και οι μέρες περνούσαν και διαισθανόταν πως το τέλος πλησίαζε. Δεν το άντεχε να τον χάσει. Μετά όμως και τον τελευταίο τους καυγά και τη δήλωση θα έρθω να μιλήσουμε, άρχισε να ακούει τα καμπανάκια του κινδύνου. Στο μυαλό της δεν το παίδεψε πολύ, εν αντιθέσει με εκείνον, που με δυσκολία δέχτηκε την αναβολή της συνάντησης τους. Ευτυχώς τελικά τον έπεισε.
"Μία τελευταία προσπάθεια και ό,τι γίνει." έτσι είχε πει στον εαυτό της. Και ένιωθε αρκετά σίγουρη γι' αυτό. Την ημέρα της συνάντησης, πήγε νωρίς στο σπίτι. Άρχισε τις ετοιμασίες, έκανε ένα ζεστό μπάνιο και τον περίμενε. Όταν μπήκε ο Λίο έμεινε έκπληκτος να την κοιτάζει. Εκείνη και το τραπέζι που ήταν όμορφα στρωμένο για δύο. Δεν σχολίασε τίποτα όμως, παρά μονάχα όταν τον κοίταξε ήρεμη και του είπε "Σου έχω έτοιμο και το μπάνιο για να χαλαρώσεις." πράγμα που τον έκανε έξαλλο. "Δεν ήρθα για να φάμε, αλλά για να μιλήσουμε." είπε με έντονο ύφος.
Η Παπαστρουμφ διατήρησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να τον πείσει να μείνει ένα τελευταίο βράδυ σε ανάμνηση των όσων είχαν μοιραστεί μαζί. Έφαγαν και όσο εκείνη τελείωνε το κρασί της, ο Λίο πήγε να κάνει ένα αφρόλουτρο να χαλαρώσει. Λίγα λεπτά αφότου είχε μπει στην μπανιέρα, η Παπαστρουμφ τον ακολούθησε. Έκλεισε το καπάκι της λεκάνης, κάθισε, άφησε το ποτήρι της στον νιπτήρα, πήρε ένα μπουκάλακι που είχε ακουμπισμένο εκεί και του είπε "Άλατα. Ξέχασες να ρίξεις τα άλατα καλέ μου." ρίχνοντας το περιεχόμενο στην μπανιέρα με το ζεστό νερό.
Έπειτα πήρε το ποτήρι της και συνέχισε το κρασί της ενώ τον κοίταζε να απολαμβάνει το νερό. Σε λιγά λεπτά όμως το βιτρίολι άρχισε να επιδρά και ο Λίο να ουρλιάζει, καθώς ένιωθε τη σάρκα του να καίγεται. Σηκώθηκε και επιχείρησε να βγει από την μπανιέρα, εκείνη όμως άρπαξε το τηλέφωνο του ντους και τον χτύπησε ρίχνοντας τον αναίσθητο πίσω στο νερό. Το θέαμα της άρεσε, το διασκέδαζε να τον βλέπει να υποφέρει και ας μην ένιωθε τίποτα ο ίδιος πια. Κάποια στιγμή συνήλθε και από τις κινήσεις του κορμιού του, η Παπαστουμφ κατάλαβε πως ένιωθε φριχτούς πόνους.
Θα τον άφηνε για λίγη ώρα ακόμα σε αυτή την κατάσταση και μετά θα του έδινε το τελειωτικό χτύπημα. Ο Λίο είχε γείρει το κεφάλι του πίσω και την κοίταζε, ανήμπορος να κάνει πλέον το οτιδήποτε. Μόνο όταν την είδε να σηκώνεται, να παίρνει το ξυράφι και να κάθεται δίπλα του στην άκρη της μπανιέρας, κατάφερε να ψελλίσει "Γιατί;". "Μου είχες πει πως για έναν έρωτα θα έκανες τα πάντα, αλλά διάλεξες το τίποτα." απάντησε ενώ του έκοβε το λαιμό με το ξυράφι.

19 σχόλια:

Soula είπε...

Τον φουκαρά τον Λιο..Τον λυπήθηκα..

comingThrough είπε...

pou mporeis na breis bitrioli kai se ti morfi?:P

revqueer είπε...

Φρίκη Φρίκη Φρίκη!!!
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω τη μέρα μου!!

foolish cloud είπε...

Βασικά Ο Λίο έφταιγε που στην πρώτη δυσκολία του έρωτα λάκισε...

και αντί για τα πάντα, έκανε τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

foolish, το χεις - ο Λίο έφταιγε!

ορεστάκο, τι να πω! πολύ καλό! τόσο καλό που ήταν η τελευταία του που τον έφαγα, μπορώ να ασχοληθώ με τα λοιπά υποψήφια θύματα τώρα!

άντε, να ζήσουμε κ να μην τον θυμόμαστε!

μάκια!

orestis είπε...

@ Σούλα μην τον λυπάσαι καθόλου.

Τα θέλε και τα πάθε!

@ Comingthrough δεν μπορώ να σου αποκαλύψω τις πηγές μου....χεχε

@ Revqueer ότι μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε!!!

orestis είπε...

@ Foolish στο έχω ξαναπεί...μ' αρέσει που πιάνεις το νόημα!

@ Παπαστρουμφ ήθελα να είναι καλό και ιδιαίτερο, γιατί έχεις και άλλους που περιμένουν το χεράκι σου....χεχε

Μάκια

APSOY είπε...

Ερωτική εκδίκηση!!!!!!!!!!!!!!
(το καλύτερο μουυυυυυυυυ)
:)

Μπράβο φόνισσα!
Μπράβο συγγραφεύς! :)

mad2luv είπε...

τελειοοοο!!!θελω και εγωωωωω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό...
Πολύ μου άρεσε που υπάρχει και υπότιτλος του εγκλήματος στο τέλος. Είναι σαν τη Νεμεση στην αρχαία τραγωδία (εκεί θα ήσουν σίγουρα κάτι σε Τασώ Καββαδία). Ο Θεός να φυλάει τους ζωντανούς από τα χέρια σου! Αριστούργημα ;-)

Phoebus είπε...

Χαχαχαχα! Μα άλατα? Πού το σκέφτηκες? Άλατα? Είσαι η θεά μου Orestis! Το δηλώνω πλέον με κάθε σιγουριά! Είσαι η θεά μου...

(By the way... πάντα είχα την απορία: τα πτώματα πώς τα ξεφορτώνεσαι; :Ppp)

Equilibrium είπε...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά εσύ προτίμησες να το κάνεις όσο πιο καυτό γίνεται... με βιτριόλι και καυτό νερό

μπρρρρρρ πάω να ... κουρευτώ!

lol kiss

orestis είπε...

@ Γλυκούλη σ αρέσουν αυτά ε;

Έτσι μπράβο!

@ Mad είσαι κοντά.

Μην μου αγχώνεσαι!

@ Χαίρομαι που σου άρσε αρχάγγελε.

Εμένα μουάρεσε το Τασώ....χεχε

orestis είπε...

@ Φοιβούλη εγώ ακόμα κάνω ζεστό αφρόλουτρο με άλατα...άρα δεν ήθεε πολύ σκέψη!

Το θεά το κρατάμε...ξέρεις!

Φιλάκια

@ Equilibrium δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα κρύα πιάτα.

Προτιμώ τα καυτά!

Καλό κούρεμα!

Ανώνυμος είπε...

mou arese polu h leptommereia..."katevase to kapaki ths lekanis kai kathise....xaxaxa...

Nice story dude!
Filakia

veloz είπε...

kala na pathei!!
antes paidi mou.. ts,ts,ts!
kai liga tou ekane i papa! eprepe na tou ebaze brasta ayga, meta to martyrio tis stagonas, meta na tou bgalei to malli trixa trixa kai ta nyxia me tin pensa....
(oxi, den exw neyra me kapoion-antra-, pws sou perase apo to myalo??)
:P

orestis είπε...

@ Μουσίτσα μου, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Φιλάκια

@ Velozaki έχεις ωραίες ιδέες.

Και ψάχνουμε συνεργάτη....χεχε

Lote Alcarin είπε...

Καλή μου κοπέλα, χρυσή μου Σκορπίνα(φαίνεται...). Πρώτη φορά έχω εκστασιαστεί τόσο με βλόγι. Μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα δολοφονίας, και το συγκεκριμένο ήταν ευφυές. Πάω να διαβάσω και τις λοιπές!!!!! Ευφυές!

orestis είπε...

@ lote alcarin καλώς ήρθες!

χαίρομαι που σου άρεσε!

ελπίζω να σου άρεσαν τα προηγούμενα και να σου αρέσουν και τα επόμενα!